Radno vreme: Pon - Sub 10:00-18:00
E-mail office@ocpstudio.com Pozovite odmah! +381605265412 Moj nalog
Radno vreme: Pon - Sub 10:00-18:00
E-mail office@ocpstudio.com Pozovite odmah! +381605265412 Moj nalog

Digitalni marketing

Neka svet čuje za Vas!

Zbog eksplozivnog rasta popularnosti i korišćenja društvenih mreža proteklih godina, danas su upravo one jedan od najmoćnijih alata za promociju firme i unapređenje njenog poslovanja na internetu. Trenutno najpopularnije društvene mreže za marketing su Instagram i Facebook.

Digitalni marketing

Facebook marketing

Facebook je društvena mreža koja se može smatrati i začetnikom marketinga na društvenim mrežama. Iako ova mogućnost nije bila u planu osnivačima Facebook-a, ali naglim rastom broja korisnika, došli su na ideju da omoguće do tog trenutka, još neviđen tip marketinga.

Facebook danas broji oko 1.5 milijardi aktivnih korisnika. Istraživanja pokazuju da svaka druga osoba u Srbiji ima svoj Facebook nalog. 

Ovaj tip marketinga je moćan. Facebook Vam omogućava da sami kreirate svoju marketinšku strategiju koju nakon toga, uz pomoć njihovih alata, plasirate na web.  Naš marketinški tim pravi tu strategiju za Vas i interesantnim i vizuelno lepim objavama pomaže da potencijalni klijenti čuju za Vas.

Instagram marketing

Instagram je besplatna aplikacija koja svojim korisnicima omogućava obradu i deljenje fotografija. Sve veća popularnost i rast ove društvene mreže dovela je do velikog interesovanja za reklamiranje preko iste. Instagram sa svojim jednostavnim načinom korišćenja i popularnosti kod mladih ljudi omogućava da dobrom strategijom i tzv. targetiranjem postignete moćan efekat. Naš marketinški tim pažljivo, uz konsultacije sa Vama, kreira strategiju koja će postići najbolji mogući rezultat.

Digitalni marketing