Radno vreme: Pon - Sub 10:00-18:00
E-mail office@ocpstudio.com Pozovite odmah! 0605265412 Moj nalog
Radno vreme: Pon - Sub 10:00-18:00
E-mail office@ocpstudio.com Pozovite odmah! 0605265412 Moj nalog

Godišnjica časopisa i portala “Pronađite na Čukarici”

U petak 1. septembra 2017 godine u kafeu Fashion bar Dani u Žarkovu, vlasnici časopisa i portala  “Pronađite na Čukarici” su proslavili godišnjicu uspešnog poslovanja ovog beogradskog magazina. Među zvanicama koje su činili mnogobrojni prijatelji, saradnici i klijenti iz kulture, medija, sporta, našli smo i mi, kao poslovni partneri. Domaćini večeri su nas veoma prijatno i srdačno ugostili, kao i ostale. Na samom početku večeri, svim gostima su se obratili vlasnici časopisa, Vladimir  I Sloboda Stojčić, i poželeli toplu dobrodošlicu, kao i još uspešniju narednu godinu i saradnju. Ono na šta su najviše ponosni posle godinu dana jeste povećan tiraž za 1000 komada po izdanju, kao i povećan broj strana časopisa sa 44 na 52. Ostvarena je i uspešna saradnja sa preko 200 firmi sa opštine Čukarica, u protekloj godini.

Prisutnima se sa nekoliko reči obratio i predsednik gradske opštine Čukarica Srdjan Kolarić, istakavši da je veoma bitna i neophodna saradnja opštine Čukarica na samom projektu “Pronađite na Čukarici”. Naglasio je da je opština Čukarica pokrenula projekat pod nazivom “ Makiško polje”, kako bi poboljšali razvoj privrede kao i zaposlenja na pomenutoj opštini. U ulozi voditelja programa našao se Miša Ćirić, koji je na sebi svojstven način vodio veče. Napomenimo da pored magazina, vlasnici imaju i portal pod istim nazivom, ali imaju u planu da zauzmu i medijsku pažnju. Tačnije, žele da osnuju emisiju Pronađite na Čukarici koja će se prenositi na Srpskoj naučnoj televiziji.

Najzanimljivi deo večeri bila je nagradna igra, u kojoj su svi prisutni mogli da okušaju svoju sreću. Među srećnim dobitnicima smo se i mi našli, i to sa 3 zanimljive i vredne nagrade. Jedna od njih bila je kartica osiguran popust, za koju smo iskreno prvi put tada i čuli. Naime, korisnici kartica mogu u označenim objektima, kao što su restorani, bisokopi, pozorišta, saloni lepote itd., ostvariti značajnu uštedu, a što je kod nas morate priznati veoma teško. Nakon završene igre u ostatku večeri smo uživali u prijatnoj muzici zajedno sa našim domaćinima.

Organizatori su se maksimalno potrudili da atmosfera bude na jednom zavidnom nivou i da energija koju su oni osećali prenesu i na nas. To nije bilo samo veče promocije, već i druženje, sklapanja kako prijateljskih tako i poslovnih odnosa. I na kraju da bi proslava bila još spektakularnija tu je naravno bio i šaroliki vatromet. Mi bismo još jednom od srca čestitali godišnjicu časopisa nasim partnerima  i poželeli puno uspeha u daljem plodnosnom radu, u nadi da će u budućnosti ostvariti zacrtane ciljeve.

Ostavite komentar

three × 1 =