Radno vreme: Pon - Sub 10:00-18:00
E-mail office@ocpstudio.com Pozovite odmah! +381605265412 Moj nalog
Radno vreme: Pon - Sub 10:00-18:00
E-mail office@ocpstudio.com Pozovite odmah! +381605265412 Moj nalog

Upoznajte nas

Možda je ovo početak jedne lepe saradnje
Web Sajtovi

Promenite ugao gledanja na digitalni svet!

OCP Studio je tim mladih i entuzijastičnih ljudi, koji teži da svojim trudom pomogne kako sebi tako i drugima. Poseban akcenat stavljamo na reč “tim”, jer svakom projektu i problemu prilazimo zajedničkim snagama u cilju pronalaženja najboljeg rešenja. 

Ukoliko moramo da opišemo sebe, biramo osobine kao što su: “entuzijastični, marljivi i preduzimljivi”. Ne dajemo sebi za pravo da ocenjujemo našu stručnost ili kvalitet naših usluga, već puštamo da naši klijenti , portfolio i web sajtovi koje smo kreirali to urade za nas.  

Mi nudimo neke od sledećih usluga:

Web sajtovi i Web shopovi

Zapamtite, Vaš sajt je
prvi utisak o Vama.

Grafički i WEB dizajn

Budite jedinstveni i prepoznatljivi.
Postanite brend!

Digitalni marketing

Dobra ideja, za koju niko nije čuo,
je gora od loše ideje.

Web sajtovi

Sjajnom atmosferom do sjajnih rezultata!

Web sajtovi su naša specijalnost ,ali filizofija naše firme je pre svega dobra atmosfera unutar kolektiva kako bi kasnije rad u timu bio prijatniji i zanimljiviji. Naša firma mnogo vremena posvećuje organizaciji sportskih, rekreativnih i zanimljivih sadržaja za članove našeg tima, kao i zajedničke odlaske na sajmove i konferencije širom naše zemlje.

Postoji velika razlika između skupa individualaca i tima. Mi smo tim koji se takmiči sa novim izazovima i inovacijama.

Mi smo stručni tim koji donosi velike poslovne promene.

Web sajtovi su kompleksan zadatak. Na svakom projektu rade ljudi iz našeg tima koji su organizovani u svoje mini timove, u zavisnosti od količine posla i vrste usluga koje klijent zatraži, projektu se priključuju i stručni konsultanti kako bi se projekat doveo do kraja. Uz stručno vođenje tima od strane projektnog menadžera, tim ima sve neophodne resurse da obavi zadatke u roku i na najprofesionalniji način. 

Sistem rada na projektima ide u korak sa modernim metodama 21. veka. Komunikacija preko komunikacionih softvera i deljenje ekrana na istim je veoma efikasna metoda pri radu u timu. Kako kompjuter ne može da zameni fizički kontakt, povremeni sastanci u našim kancelarijama se održavaju kako bismo razmenili potrebne informacije i rezimirali do tada odrađen posao.

Naši sastanci su zanimljivi i kreativni.

Šta je Brainstorming?

,,tehnika grupnog rešavanja problema koja podrazumeva iznošenje spontano nastalih ideja svih članova grupe kako bi se došlo do rešenja problema”, ali isto tako i kao ,,osmišljavanje ideja od strane jednog ili više pojedinaca sa ciljem rešavanja određenog problema”.

Zamislite da treba osmisliti dizajn za novo pakovanje proizvoda za reklamnu kampanju… Ukoliko bi taj posao bio prepušten jednom pojedincu, rezultati bi bili mnogo skromniji ali ako bi to učinila grupa ljudi. Ova grupa bi mogla da obuhvata kako eksperte iz oblasti marketinga, tako i stručnjake iz drugih oblasti, i čak laike. Na primer, jedan nezavisni potrošač iz ciljne grupe kojoj je proizvod namenjen mogao bi možda da iznese najbolju ideju.[samoobrazovanje.rs]

Citat koji najbolje oslikava naš rad:
,,Da bi imao veliku ideju moraš imati puno ideja” – Tomas Edison (Thomas Edison).

Budite slobodni da nas kontaktirate i saznajte na koji način možemo da sarađujemo.

Želite da nas kontaktirate, kliknite na ovaj link.

Web sajtovi
OCP Studio, naš tim
Web sajtovi

Prisutni smo na velikom broju IT konferencija