Radno vreme: Pon - Sub 10:00-18:00
E-mail office@ocpstudio.com Pozovite odmah! 0605265412 Moj nalog
Radno vreme: Pon - Sub 10:00-18:00
E-mail office@ocpstudio.com Pozovite odmah! 0605265412 Moj nalog

Obeležen međunarodni dan mladih

Kancelarija za mlade grada Beograda je povodom međunarodnog dana mladih obeležila ovaj događaj, u saradnji sa Stadion shopping centrom, u periodu od 7. do 12. avgusta 2017 godine. Cilj ovog događaja jeste rešavanja problema i poteškoća koja se javljaju kod mladih prilikom zapošljavanja i drugih pravnih i kulturnih pitanja. Mnoge zemlje širom sveta obeležavaju ovaj dan mladih koji je tačnije 12. avgusta, ali je kancelarija za mlade odlučila da to traje 6 dana kako bi obuhvatila sve aktivnosti povodom ovog dana. Program koji prati ovaj događaj tiče se raznih radionica, debata, koncerata i drugih kulturnih manifestacija. Kao i svake godine temu događaja biraju Ujedinjene nacije, a ove godine ona je glasila „Mladi grade mir“ (“Youth Building Peace”).

Cilj je da se što više mladih dokažu da mogu mnogo da učine i da je njihov doprinos društvu i te kako bitan. Mi, OCP Studio, kao jedan mlad i perspektivan tim, puni entuzijazma, pozvani smo od strane Kancelarije za mlade da damo svoj doprinos ovoj manifestaciji. Prisustvovali smo na glavnoj večeri 12. avgusta  u Beograđanki u „Gnezdu“. To veče je bilo posvećeno sajmu udruženja za mlade, gde je veliki broj njih predstavljao svoj tim i ono šta je misija njihovog postojanja. To je bila prilika za sklapanje kako poslovnih tako i prijateljskih odnosa.

 

Mi možemo da se pohvalimo da smo imali jedinstveno izlaganje sa raznim promotivnim materijalima, kao što su flajeri, katalozi, vaučeri itd. Imali smo mogućnost da se upoznamo sa drugim organizacijama i da međusobno razmenimo iskustva. Uglavnom su to bile neprofitabilne organizacije koje su tu da pomažu drugima, društvu i doprinose na neki svoj način. Naš cilj je bio da predstavimo sebe i svoj rad, a druga strana da prepozna naš kvalitet i bude zainteresovana za naše usluge.

Smatramo da smo to uradili na najbolji način, kao što obavljamo svoj posao, što se prepoznaje u našem portfoliju. Uvek se rado odazivamo na ovakve manifestacije i smatramo da su jako korisne i zanimljive i zato treba povećati njihov broj.

Ostavite komentar

1 × one =