Radno vreme: Pon - Sub 10:00-18:00
E-mail office@ocpstudio.com Pozovite odmah! +381605265412 Moj nalog
Radno vreme: Pon - Sub 10:00-18:00
E-mail office@ocpstudio.com Pozovite odmah! +381605265412 Moj nalog

Corn Liga

Košarkaška amaterska liga Beograda

O projektu

Amaterska Corn liga je košarkaška liga koja okuplja amaterske ekipe na području Beograda. Iako je sama liga amaterskog tipa, organizacija iste se može porediti sa mnogo ozbiljnijim sportskim takmičenjima. Utakmice se odigravaju svakog vikenda u jednom od najluksuznijih sportskih objekata, balonu Corn Product na Vračaru.

Zaintrigirani idejom našeg klijenta, i svojoj ličnoj ljubavi prema sportu, ekipa OCP Studija je sa zadovoljstvom pristala na saradnju.

Corn Liga
izrada web sajtova

Naši zadaci

S obzirom da Corn košarkaška liga nije jedina amaterska liga na području Beograda, klijent je izašao sa željom da od svoje lige napravi prepoznatljiv brend, za koji će svi znati, i samim tim odskoči od konkurencije. Tim dizajnera OCP Studija je, nakon temeljnog proučavanja tržišta, došao do idealnog rešenja za kompletan vizelni identitet Amaterske Corn lige. Uz košarkašku loptu, crna i crvena boja su se savršeno uklopile, odajući utisak jednog jakog sportskog takmičenja i moćnog brenda. Pored dizajna, naš marketing tim je naporno radio na širenju informacija vezane za Corn ligu, i samim tim, omogućio da ovaj brend danas bude jedan od najprepoznatljivijih u svetu amaterskog sporta.

Uz kompletan brending i marketing, OCP Studio je kreirao i web sajt na kome su igrači mogli da  prate najbitnija dešavanja u toku sezone.

Postignuti rezultati

Naša firma je ponosna na postignute rezultate na projektu Corn liga. Za veoma kratko vreme, Corn košarkaška liga je na društvenim mrežama došla do zavidnog statusa. Sam brend je veoma prepoznatljiv. Broj ekipa koje su se prijavile za učešće nakon što je projekat završen se utrostručio.

Corn Liga
Corn Liga