Radno vreme: Pon - Sub 10:00-18:00
E-mail office@ocpstudio.com Pozovite odmah! +381605265412 Moj nalog
Radno vreme: Pon - Sub 10:00-18:00
E-mail office@ocpstudio.com Pozovite odmah! +381605265412 Moj nalog

Doktor Miloš Vuca

Stomatološka ordinacija „DR VUCA“
Stomatološka ordinacija Dr Vuca

O projektu

Stomatološka ordinacija Dr Vuca je ordinacija koja se dugi niz godina nalazi i radi na Banovom brdu. Naš klijent je imao želju da poboljša, automatizuje i osavremeni način svog poslovanja. Takođe, želja Dr Vuce je bila da osveži vizuelni identitet svoje ordinacije. 

OCP Studio se kao i kod svakog prethodnog projekta potrudio da krajnji produkt bude savremen i po najnovijim svetskim standardima.

Naši zadaci

Naš tim se našao pred veoma teškim zadatkom. Vizuelni identitet za delatnost ovog tipa je veoma bitan jer je svima poznat strah od stomatologa, pogotovo kod dece. Odlučili smo da su nijanse plave boje najbolje rešenje iz dva razloga. Prvi razlog je što se ta boja uglavnom veže za medicinu i stomatologiju, a drugi razlog je toplina i umirujuće dejstvo istih.

Na web stranici www.drvuca.rs možete pronaći osnovne informacije u vezi stomatoloških usluga koje ova ordinacija nudi. Oni će Vam pomoći da shvatite važnost pojedinih zahvata i da razumete način na koji se oni obavljaju. Takođe, možete i zakazati Vašu posetu stomatologu preko formulara koji se nalazi na kontakt stranici.

Dr Miloš Vuca

Postignuti rezultati

Naš klijent je zadovoljan postignutim rezultatima. Nova web stranica je još jedan način na koji pacijenti pronalaze i zakazuju svoje termine u ordinaciji. Jednostavno korišćenje i konkretne i jasne informacije su neke od stvari kojima su korisnici veoma zadovoljni.

Sa druge strane, marketing na društvenim mrežama, uz idealan vizuelni identitet, povećao je broj klijenata koji posećuju ordinaciju Dr Vuca.