Radno vreme: Pon - Sub 10:00-18:00
E-mail office@ocpstudio.com Pozovite odmah! +381605265412 Moj nalog
Radno vreme: Pon - Sub 10:00-18:00
E-mail office@ocpstudio.com Pozovite odmah! +381605265412 Moj nalog

IT Liga

Ovo je PRVO i jedinstveno sportsko takmičenje IT sveta.

O projektu

IT Liga je prvo sportsko takmičenje ovog tipa u Srbiji. Ideja ovog projekta je da okupi IT kompanije na jednom mestu i omogući im jedinstveno iskustvo koje sportsko takmičenje pruža. Osamnaest ekipa će se kroz dvokružni sistem takmičenja i knock-out fazu boriti za titulu šampiona košarkaške IT Lige. Takmičenje se održava zimi u hali Vizura i balonu Corn Product a leti na Adi Ciganliji.

Klijent nam je predstavio projekat, bili smo uvereni da je to odličan projekat gde možemo da prikažemo našu kreativnost. Uvereni da možemo i svesni odgovornosti koju smo dobili obzirom da Ligu igraju IT kompanije krenuli smo u realizaciju IT rešenja.

Klijenthttp://itliga.rs
Datum projekta10 Novembar 2017

Naši zadaci

Tim dizajnera OCP Studija je nakon temeljnog proučavanja tržišta, došao do idealnog rešenja za kompletan vizelni identitet IT LIGE. Uz košarkašku loptu, crna i plava boja su se savršeno uklopile za prvu sezonu i otvaranje ove Lige, odajući utisak jednog jakog sportskog takmičenja i moćnog brenda. Pored dizajna, naš marketing tim je naporno radio na širenju informacija vezane za IT Ligu, i samim tim, omogućio da ovaj brend danas bude jedan od najprepoznatljivijih u svetu amaterskog sporta.

Uz kompletan brending i marketing, OCP Studio je kreirao i web sajt na kome su igrači mogli da prate najbitnija dešavanja u toku sezone, dao rešenje za statistiku na utakmicama. Naš marketing tim je dobio još jedan specijalan zadatak tokom sezone. Liga je jačala i stvorila se potreba za digitalnim marketingom na najpoznatijim društvenim mrežama. Naš tim je osmislio strategiju i uspešno realizovao i ovaj zadatak.

Postignuti rezultati

Naša firma je ponosna na postignute rezultate na projektu IT Liga. Za veoma kratko vreme, Liga je na društvenim mrežama došla do zavidnog statusa. Sam brend je veoma prepoznatljiv. Broj ekipa koje su se prijavile za učešće nakon što je projekat realizovan se udvostručio.