Radno vreme: Pon - Sub 10:00-18:00
E-mail office@ocpstudio.com Pozovite odmah! +381605265412 Moj nalog
Radno vreme: Pon - Sub 10:00-18:00
E-mail office@ocpstudio.com Pozovite odmah! +381605265412 Moj nalog

Konoba Akustik

Konoba Akustik je ugostiteljski brend poznat širom Srbije i Crne Gore, a popularan je i u ostalim zemljama u regionu
Konoba akustik

O projektu

Saradnja sa ugostiteljskim objektima je pomalo specifična iz razloga što ima mnogo više faktora koji utiču na način i pristup radu. Izgled lokala, vrsta usluge, lokacija i ostali faktori moraju biti uzeti u obzir kako bi se postigao konkretan rezultat pri izradi bilo koje IT usluge.

Tim OCP Studija je dobrom analizom tržišta i strategijom doprineo tome da ovaj brend bude prepoznatljiv širom naše zemlje i u inostranstvu.

Naši zadaci

Klijent je od nas zatražio da redizajniramo logo koji je ova konoba imala, ovo nije bio lak zadatak zbog specifičnog fonta koji logo ima. Konoba Akustik je restoran srpske nacionalne kuhinje koji se trudi da kako kroz hranu i piće koje nudi, tako i kroz enterijer i odabir muzike, ostane dosledan tradiciji. Naš tim dizajnera je neobičnim rešenjem uspeo da dočara duh konobe i samim tim, već na prvi pogled objasni ljudima o čemu je reč.

Takođe, dobrom strategijom na društvenim mrežama, pomogli smo našem klijentu da proširi i poboljša svoje poslovanje. Danas je Konoba Akustik jedan od najprepoznatljivijih brendova u sferi ugostiteljstva.

Konoba Akustik
Konoba Akustik

Postignuti rezultati

Postignuti rezultati su evidentni. Zadovoljstvo našeg klijenta proširenjem svog poslovanja govori o svemu što je OCP tim postigao. Naravno, Konoba Akustik je svojim kvalitetom zadržao klijente koje je OCP Studio informisao i privukao da prvi put dođu. Ova konoba posluje u Kotoru, Herceg Novom, Zlatiboru, Pančevu i Beogradu. Zadovoljstvo nam je što se naš logo našao na najačim turističkim mestima poput crnogorskog primorja i planine Zlatibor. Posebno smo ponosni ovim projektom i zahvaljujemo se klijentima na divnoj saradnji.