Radno vreme: Pon - Sub 10:00-18:00
E-mail office@ocpstudio.com Pozovite odmah! +381605265412 Moj nalog
Radno vreme: Pon - Sub 10:00-18:00
E-mail office@ocpstudio.com Pozovite odmah! +381605265412 Moj nalog

Restoran Mala Slavija

Mala ali odabrana družina starih i iskusnih ugostitelja

O projektu

Restoran Mala Slavija se sa srca Vračara spustio malo i na Sajam i omogućio svojim gostima sa Senjaka, Novog Beograda, Banovog Brda, Čukaricke padine i ostalih delova grada sa “one” strane mosta, da uživaju u čarima i specijalitetima našeg restorana.

Posle više od sedam godine uspešnog poslovanja na Vračaru, odlučili smo da se približimo gostima iz ostalih delova našeg lepog grada i omogućimo im da se uz osmeh, čašu dobrog vina i ljubazno osoblje našeg restorana druže sa nama. Takođe, želeli smo da se potpuno posvetimo našim gostima, odlučivši se da im deo svog ambijenta približimo urednim sajtom. Smatrali smo da nam za tako nešto treba pomoć mladih, samim tim i perspektivnih ljudi, a izbor je pao na OCP Studio.

Naši zadaci

Pred ekipom OCP Studia je bio komplikovan zadatak, a to je ispratiti kvalitetom sajta renome restorana Mala Slavija. Jasan nacrt i detaljno planiranje mape sajta bilo je od velike važnosti. Odabirom mirnih komplmentarnih tonova želeli smo da postignemo relaksirajući osećaj koji inače pruža prostor restorana.

Postignuti rezultati

Najbolji klijent je zadovoljan klijent. Drago nam je da smo ispunili sve zadatke koji su bili pred nama, i da smo postigli sve ono što je klijent tražio od nas. Od Vas očekujemo da posetite internet sajt restorana Mala Slavija, pregledate njihovu široku ponudu jela i osveženja, a zatim posetite restoran i uverite se u kvalitet njihovih kuvara i osoblja.