Radno vreme: Pon - Sub 10:00-18:00
E-mail office@ocpstudio.com Pozovite odmah! +381605265412 Moj nalog
Radno vreme: Pon - Sub 10:00-18:00
E-mail office@ocpstudio.com Pozovite odmah! +381605265412 Moj nalog

Salon nameštaja Sandej

Salon nameštaja “Sandej” je otvoren pre više od 14 godina sa željom da svojim budućim kupcima pruži kompletnu uslugu, prodaju, isporuku i montažu nameštaja.

Detalji projekta

Naša kompanija nudi širok asortiman nameštaja: sofe, kreveti, kaučevi, dnevne sobe, fotelje, predsoblja , dečije sobe, spavaće sobe, ormari i plakari, komode, stolovi, stolice, kuhinje, dušeci, drvni kreveti i drugo.

Želimo da omogućimo korisnicima da kupovina i izbor nameštaja budu što lakši. Pružamo im priliku da pregledaju sav asortiman proizvoda iz pogodnosti njihovog doma kroz našu web stranicu.

Naši zadatak

Ovaj projekat je predstavio pravi izazov za naš tim. Iako već iskusni na polju web dizajna, po prvi put smo se susreli sa ogromnog bazom proizvoda, i njihovom specifikacijama. Sam proces omogućavanja online kupovine zahteva poseban i drugačiji pristup od onoga na koji smo navikli. Ipak, uz danonoćno konsultovonja sa klijentom uspeli smo da u predviđenom vremenu postignemo sve zacrtane ciljeve.
Pred Vama se nalazi novi logo kompanije Sandej, kao i novi web identitet. Vedrim bojama smo želeli da privučemo nove kupce, i što je najvažnije, da ih zadržimo.

Postignuti rezultati

Naš klijent je imao poverenja u naš tim. U toku projekta imali smo neočekivanih tehničkih problema koji su mogli da utiču na realizaciju celog projekta. Nakon više sastanaka, uz kvalitetno vođenje celog projekta od strane projekt menadžera i sjajne saradnje sa klijentom izneli smo projekat do kraja i veoma smo ponosni zbog toga. Neverovatna cifra poseta već prve sedmice po objavljivanju sajta, i povratak istih ljudi na sajt, su merilo kvaliteta posla koji smo uradili. Zadovoljstvo našeg klijenta nam je uvek na prvom mestu, a rezultatima smo to i postigli.