Radno vreme: Pon - Sub 10:00-18:00
E-mail office@ocpstudio.com Pozovite odmah! +381605265412 Moj nalog
Radno vreme: Pon - Sub 10:00-18:00
E-mail office@ocpstudio.com Pozovite odmah! +381605265412 Moj nalog

Your Majesty Salon

Zaplovite okeanom i osetite energiju ovog salona
Your Majesty Salon

O projektu

Your Majesty Salon, je salon lepote koji nudi širok spektar usluga od kozmetičkih tretmana, masaže pa sve do profesionalnih medicniskih tretmana na telu i licu. Svi tretmani su bazirani na idividualnim potrebama klijenta, bilo da se radi o zdravlju, lepoti, jačanju imuniteta, ishrani, detoksikaciji, gubitku kilograma, borbi protiv starenja, akni, celulita…

Ovaj tip objekta mora da oda utisak mirnoće i nežnosti, samim tim smo gledali da to i ostvarimo kroz brendiranje i novi vizuelni identitet.  Ovo je jedan od naših prvih klijenata i u tom trenutku, sa mnogo manjom količinom iskustva nego danas, morali smo da se potrudimo mnogo više kako bi krajnji proizvod bio kvalitetan.

Naši zadaci

Širok spektar zadataka je doveo do toga da se više vremena posveti planu izrade kako bi sve što je urađeno bilo na najvišem nivou.

Web sajt sa mogućnošću online rezervacije je u mnogome olakšao našem klijentu. Pored web sajta, koji je kreiran tako da omogući posetiocima da se lako i jednostavno informišu o uslugama koje Your Majesty Salon nudi, kreiran je i kompletan sistem koji olakšava posao našem klijentu.

Kompletan brending je bio poseban izazov. OCP Studio je kreirao jedinstven i prepoznatljiv logo u obliku krune, koji se slaže sa imenom salona (Majesty engl. za “Visočanstvo”), kao i odabir boja koji je elegantan i umirujuć. Pored ovog dela dizajna, kreirano je i mnoštvo reklamnog materijala poput vizit karti, flajera, cenovnika i ostalih sličnih stvari. Pored ovoga i cerada velikog formata koja stoji ispred salona je delo našeg dizajnerskog tima.

Pametna i ne agresivna kampanja na društvenim mrežama, uz mnoštvo osmišljenog sadržaja dovelo je do toga da ovaj salon danas bude jedan od najposećenijih na prostoru Banovog Brda i Beograda uopšte.

Your majesty salon
Your Majesty Salon

Postignuti rezultati

Zadovoljstvo nam je što smo omogućili našim klijentima da lakše i bolje posluju. Dugogodišnja saradnja je uvek dokaz da smo uradili nešto kako je to od nas traženo i da je naš proizvod uvek na najvišem nivou i u korak sa svetskim standardima.