Radno vreme: Pon - Sub 10:00-18:00
E-mail office@ocpstudio.com Pozovite odmah! +381605265412 Moj nalog
Radno vreme: Pon - Sub 10:00-18:00
E-mail office@ocpstudio.com Pozovite odmah! +381605265412 Moj nalog

SEO OPTIMIZACIJA

Budite prvi na pretraživaču!

SEO je ključna stvar za jedan web sajt. Najbitnija stvar kod poslovanja je da potencijalni klijenti i ciljna grupa mogu lako da dopru i da čuju za Vas. Upamtite da prva tri rezultata na pretraživaču, po najnovijim istraživanjima, imaju 84% ukupnih pregleda, što znači bolju promociju i poslovanje.

SEO

Zašto je važna SEO Optimizacija?

SEO (Search Engine Optimization) za pretraživače je proces unapređenja kvaliteta i količine saobraćaja od pretraživača ka web sajtu preko rezultata pretrage. Tipično, što je sajt bolje rangiran (npr. u pretragama izlazi među prvima na spisku), više će saobraćaja biti preusmereno sa pretraživača na njega. Dobar web sajt i loša SEO optimizacija su isto kao i jako loš i zastareo web sajt.

Analiza tržišta

Kvalitetna analiza tržišta, na početku izrade plana, za optimizaciju je veoma bitna za pristup ovom problemu i zadovoljavajući krajnji rezultat.

Kreiranje strategije

Strategija se izrađuje na osnovu analize tržišta. Podsetimo  da je cilj da Vas potencijalni klijenti lako pronađu, tražeći ono što žele.

Ključne reči

Ključna stvar za SEO optimizaciju je odabir pravih ključnih reči. Da li zubar ili stomatolog? Da li doktor ili lekar? Prepustite to našem stručnom timu.

Siguran uspeh

Nakon dobro odrađene optimizacije, primetićete veći broj poseta na web stranici, samim tim Vaše poslovanje će krenuti bolje.