Radno vreme: Pon - Sub 10:00-18:00
E-mail office@ocpstudio.com Pozovite odmah! +381605265412 Moj nalog
Radno vreme: Pon - Sub 10:00-18:00
E-mail office@ocpstudio.com Pozovite odmah! +381605265412 Moj nalog

Izrada web sajtova

Ostavite dobar prvi utisak!

Web sajt je Vaša prezentacija, mesto gde se stiče prvi utisak o Vašem poslovanju. Nemojte dozvoliti da neko, ko nudi usluge ili proizvod manjeg kvaliteta od Vašeg, istupi u prvi plan zbog bolje prezentacije. Dozvolite nam da našim idejama poboljšamo Vaše poslovanje!

izrada web sajtova

Kako mi to radimo?

Izrada web sajtova je kompleksan zadatak. Naš tim radi na više različitih platformi i prilagođava projekat Vašem poslu. Omiljena platforma koju koristimo je Wordpress CMS platforma koja je u proteklom periodu neverovatno napredovala zahvaljujući velikom broju programera koji su je kreirali do sada. Ova platforma nudi mnoge pogodnosti i jednostavnost prilikom korišćenja kako nas kao implementatora tako i krajnjih korisnika koji vode kroz ovaj sistem svoj posao. U današnje vreme, ljudi imaju sve manje vremena i strpljenja da istražuju, samim tim, jednostavnost i mogućnost da se sa lakoćom snađu i pronađu željenu informaciju je najbitnija stavka kod izrade Web sajtova. Svaka individua prosečno provede između tri i šest sekundi na svakoj stranici, dolazimo do zaključka da su veliki tekstovi i nebitne informacije suvišne.

Druga bitna stavka je Web dizajn. U ljudskoj psihi je to da volimo da se osećamo prijatno dok nešto gledamo. Odabir prikazanih boja može privući ali i odbiti posmatrača. Cilj je da se uklopi dizajn, prijatan za oko, uz vrstu vašeg poslovanja. Pogledajte neka od naših dosadašnjih dizajnerskih rešenja klikom OVDE.

Treća, ali ništa manje bitna stavka je SEO optimizacija. Izrada web sajtova bez SEO optimizacije je kao torta sa šlagom, ali bez šlaga. Ona služi za bolje pozicioniranje na web pretraživaču. Opširnije možete pročitati klikom OVDE.

Tim OCP Studija se konstantnim usavršavanjem i informisanjem trudi da naš proizvod bude u korak sa najmodernijim svetskim standardima. Imamo iskustva radeći sa klijentima iz celog sveta.

Dozvolite nam da Vam pomognemo i da zajedno sa Vama dođemo do željenih rezultata.