Radno vreme: Pon - Sub 10:00-18:00
E-mail office@ocpstudio.com Pozovite odmah! +381605265412 Moj nalog
Radno vreme: Pon - Sub 10:00-18:00
E-mail office@ocpstudio.com Pozovite odmah! +381605265412 Moj nalog

Online Nutricionista

Selma Redžepagić, registrovani holistički nutricionista.
Online nutricionista

O projektu

Online nutricionista

Web sajt onlinenutricionista.rs je među prvim projektima ovog tipa na području Srbije i okolnih zemalja. U današnje vreme, gde ljudi imaju sve manje vremena za fizičku aktivnost i sve manje obraćaju pažnju na pravilnu ishranu, gospođa Selma je došla na ideju da svojim znanjem podigne svest o ovoj veoma bitnoj temi u životu svakog pojedinca. Ideja ovog projekta je da ljudima otvori oči i objasni da zdrav život ne mora oduzeti mnogo vremena, a ni novca. Na sajtu, onlinenutricionista.rs, možete pronaći mnogo korisnih informacija u vezi zdravog načina života, zanimljive recepte za brzu pripremu zdravih obroka i mnoge druge korisne informacije. Takođe, Vaš online nutricionista otkriva mnogo toga putem Youtube video kanala na kom se obrađuje pregršt zanimljivih i aktuelnih tema.

Kako je već napomenuto, danas je vreme veoma dragoceno, samim tim je i došlo do ideje da se sastanci sa nutricionistom održavaju u toplini Vašeg doma, putem različitih programa za video komunikaciju.

Naši zadaci

Ovaj projekat je predstavio pravi izazov za naš marketing tim. Ne radi se o brendiranju i promovisanju neke firme ili organizacije, već osobe, u ovom slučaju Selme, visoko kvalifikovanog stručnjaka za nutricionizam. Sam proces brendiranja osobe zahteva poseban i drugačiji pristup, kako se u to našem svetu zove, drugačija marketing strategija. Naš tim aktivno radi sa klijentom na mogućnostima koje će približiti Selminu ideju drugim ljudima.

Što se tiče sajta i vizelnog identiteta, ideja je bila da se vedrim i prirodnim bojama dočara Selmina zamisao. Ta zamisao se svodi na poboljšanje životnih navika. Postoje dve poslovice koje najbolje opisuju ono što Selma želi da prikaže ljudima, a to su: “U zdravom telu zdrav duh” i “Zdravlje na usta ulazi”. Na sajtu postoji blog na kom možete pronaći mnoge recepte i savete u vezi ishrane, koje Selma nesebično pruža svojim klijentima.

 

Online nutricionista
Online nutricionista

Postignuti rezultati

Uspeli smo da kreiramo sažet i konkretan web sajt, ujedno i jednostavan za korišćenje. Marketing strategija je dovela do toga da klijenti imaju potrebu da se vrate na stranicu jer se svakodnevno pojavljuju nove teme, recepti i saveti. Selma je postala prepoznatiljiva, a njeni klijenti zadovoljni.